Flyg till Nairobi

Billigaste flyg till Nairobi med Sola Travel Scandinavia

 

Boka billiga flyg till Kenyas huvudstad Nairobi. Sök och jämför alla flygbolag som flyger till Nairobi och boka billigt flyg till Nairobi.

Nairobi

Nairobi är Kenyas huvudstad och har cirka 3 miljoner invånare. Staden ligger 1660 meter över havet vilket har gett staden ett behagligt klimat. En av Nairobis största attraktioner är Nairobis nationalpark. I parken finns många djur och 500 fågelarter. Nairobi är också känt för sitt nattliv och är en nöjesmetropol. Här finns det internationella restauranger och hotell i världsklass. Flygresan mellan London och Nairobi tar ca 8 tim 35 min. Flygtid Stockholm-London är ca 2 tim 40 min.

 

Kenya är Afrikas viktigaste turistland, miljoner turister besöker årligen landet. Det är ingen som kan mäta sig med Kenya när det gäller vilda djur och fantastisk natur. Den största fördelen med Kenya är att det förutom safari och vilddjur också erbjuder allt från sol och bad till kultur och äventyr. Landet passar olika typer av turister. Söker du äventyr, sol och bad eller kulturupplevelser så finner du det i Kenya.

 

Flyg Nairobi

Med avgångar från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn flyger KLM, Air France Air, British Airways Brussel och andra flygbolag regelbundet till Nairobi.

Bild föreställande: safari2