Flyg till Dubai

Letar du efter billigt flyg till Dubai?

 

På Sola Travel Scandinavia hittar du alltid billiga flyg till Dubai och andra destinationer snabbt och enkelt. Jämför flertal flygbolag som flyger till Dubai och boka dina flygbiljetter.

 

Flyg Dubai

 

Detta är ett urval av de billigaste flygbiljetterna till Dubai som våra kunder har hittat. Eftersom priserna är baserade på vad andra har bokat kan priserna ibland vara inaktuella. För aktuella flygpriser skriv "Dubai" i sökfältet till vänster, välj avrese- och hemresedatum och sök.

Dubai

Dubai är shoppingfantasternas paradis. Här finns allt som du kan finna i London, Paris och New York. Staden är känd för sina fina stränder och det stora shopping- och nöjesutbudet. Emiraten är dessutom ett golfparadis, här finns det golfbanor i världsklass. Som turist i Dubai bör du inte missa att uppleva den arabiska öknen. Gå på en ökensafari och tillbringa en natt i öken. Det kommer att bli en upplevelse som du aldrig kommer att glömma. Vill du ägna dig åt sol och bad finns de långa stränderna med garanterad sol hela året.

 

Många flygbolag flyger till Dubai från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, bland dessa flygbolag finns: Air France, Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, KLM, SAS, Swiss, och Lufthansa. Boka din flyg till Dubai ovan.

Bild föreställande: dubai2