Flyg till Kairo

Letar du efter billigt flyg till Kairo?

 

Vi erbjuder de billigaste flygbiljetterna till Kairo. Boka din flygresa till Kairo online och spara pengar.

Kairo

Kairo har något att erbjuda var och en: från kulturevenemang och ökensafari till golf. Staden har omkring 15 miljoner invånare, vilket märks tydligt på stadens gator och torg. Under din första resa till staden blir du häpnad av den exotiska pulsen som staden är känd för. Här finns olika världar i en fin blandning; det islamiska Kairo med sina minareter, det koptiska Kairo med sina kyrkor och kloster och det gamla Egypten med sina pyramider och fascinerande skatter.

 

Utanför Kairo på Gizaplatån, ligger ett av de sju underverken som finns kvar idag - pyramiderna. Pyramiderna och Sfinxen är en av stadens absolut största turistattraktioner. Kheopspyramiden är den största av de tre största pyramiderna i Giza. Överallt i Kairo finns det många faraoniska efterlämningar, t ex i Sakkara där många av de viktigaste antika begravningsplatserna finns.

 

Kairo erbjuder inte bara antika platser utan det är också en modern stad som har ett stort nöjesutbud. En resa till Afrikas och mellanösterns största stad är en riktigt rik kulturupplevelse som besökaren aldrig glömmer.

 

KLM , Air France, Lufthans och andra flygbolag flyger regelbundet till Kairo (CAI) från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Ju tidigare du bokar din flygbiljett desto billigare.

 

Stad: Kairo
Flygplatsnamn: International
IATA-kod: CAI
Landskod: EG

 

Flyg Kairo

Vi har gjort det enkelt och billigt att boka flyg till Kairo och andra destinationer. Allt du behöver göra är att skriva din destination "Kairo" i destinationsfältet, jämföra flygpriser och boka. Välj att betala med kreditkort eller till vårt bankgirokonto 5704-2459. Behöver du hjälp med bokningen så är det bara att ringa till oss.

Bild föreställande: egypten2