Flyg till Bangkok/Thailand


Resor till Thailand/Bangkok?

Åk billigast med Sola Travel Scandinavia

 

Vi har gjort det enkelt och billigt att boka din resa till Thailand. Skriv din destination i Thailand i destinationsfället t ex "Bangkok", jämför tiotals flygbolag som flyger till Thailand och boka din flygresa. Behöver du hjälp med din bokning kan du kontakta vår kundtjänst på 031-13 68 00.

Till vänster finner du bra priser med plats som andra har hittat till Bangkok, Thailand.

 

Bild föreställande: bangkok2

 

Billigaste flyg till Bangkok

Billiga resor till Thailand

 

Vill du boka billiga flyg till Bangkok? Sola Travel Scandinaviasäljer billiga flygresor till Bangkok och andra destinationer i Thailand. Här hittar du flyg till Bangkok från 4200 kr (exkl. flygskatt). Sök och jämför flygbolagen och välj den som passar just dig bäst. Välj att betala med kreditkort eller bankgirobetalning.

 

Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad och även landets politiska och ekonomiska centrum. Bangkok är en relativt ung stad, den grundades 1782 och dess namn på thailändiska betyder änglarnas stad. Trots stadens ålder så har den en rik och spännande historia. Idag är Bangkok en pulserande stad med 10 miljoner invånare.

 

Staden erbjuder turister allt från mat till spännande kulturupplevelser och ett härligt varmt klimat. Varje år besöker miljontals turister Bangkok för att uppleva allt från den Thailändiska kulturen till nöjeslivet. Bangkok har bra flygförbindelse med omvärlden och Sverige. De flesta välkända flygbolag flyger till Bangkok från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

 

Stad: Bangkok
Landskod: TH
Flygplatsnamn: International
IATA-kod: BKK
Yta: 1565 km²
Regnperiod: September till Oktober
Bästa tid att åka: November till April

 

Flyg

Flyg till Bangkok kan vara väldigt billigt om du bokar i god tid. Bland de som flyger till Bangkok från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn finns Thai Airlines, KLM, Air France, Turkish Air, Malaysias Airlines, Singapore Airlines, British Airlines, Lufthansa. Vi rekommenderar att du bokar i god tid och att du är flexibel och söker på olika av- och hemresedatum.

 

Letar du efter billiga resor till Thailand? Sola Travel Scandinaviahar stort utbud av billiga resor och flygbiljetter till de flesta destinationerna i Thailand. Jämför ett flertal flygbolag som flyger till Thailands olika destinationer och boka din flygresa. Du kan också boka genom att ringa oss på 031-13 68 00

 

Thailand

Thailand som betyder de frias land lockar tio miljoner turister varje år. Hit kommer de för att uppleva kulturen, maten, naturen och nöjeslivet. Thailand har ett tropiskt klimat med höga temperaturer. Detta i kombination med de vackra stränderna och öarna har gjort landet till ett av världens populäraste turistmål.

Det finns många aktiviteter som du kan ägna dig åt under din resa i Thailand förutom sol och bad. Landet erbjuder turisterna allt från storstadsliv till djungeläventyr. Är du ute efter historiska sevärdheter har Thailand allt från magnifika byggnader till praktfulla ålderdomliga tempel. I huvudstaden Bangkok kan du ägna dig åt shopping. Här finns det mesta som andra stora städer kan erbjuda.

Svenska medborgare behöver inget visum för att stanna i 30 dagar. Om du däremot vill stanna länge så behöver du ett turistvisum som är giltigt i 60 dagar.

Sola Travel Scandinaviaser till att dina resor till Thailand och andra ställen alltid blir billiga. Ge dig iväg på resor till Thailand och upplev allt som Landet har att erbjuda. 

 

Huvudstad: Bangkok
Yta: 513 115 km²
Befolkning: 64 miljoner
Lokaltid: Svensk tid + 6 timmar.
Språk: Thailändska
Valuta: THB 100 SEK = 491,64 THB (dec - 07)
Landskod: TH
Religion: Buddism 95%, Islam 4,6%